mandag 23. mars 2009

...siden sist...



oioi lenge sia sist... men nu skal dokker hør det e jo skjedd en heil del siden sist. vi har hatt forestilling på jobb som etter en helvetes mye om og men ble en suksess, for the record så jobba æ på stavanger danse center, og vi satt op showet "the movie" som æ og søstra mi + ett blad akerø var ansvarlig for... det var en satans jobb og vi holdte seriøst på og bli sprø men det tok sæ opp og etter første forestillinga så ble vi alle mer positiv...



videre så har jeg hatt eksamen som jeg fikk en A på, er veldig stolt over det:):):):) temaet for eksamen var intet mindre en romantikk og nyklassisisme og noe mere, men det kan forsovidt være det samme.



videre så har æ hatt karantene for og dra på besøk til søstra mi pga at yngstemann i huset han sebastian har hatt vannkoppa og det tror vi ikke att æ har hatt så da ville det vert litt dumt hvis æ blei smitta rett før æ skal til paris.




paris turen e en del av undervisningsopplegget på universitetet så vi skal spring ned både louvre og pompidou. i tilleg til notre dame. sait chapelle. og ikke minst euro disney!!!!! æ gleda mæ masse og reis om nøyaktig 1 uke fra i dag.