torsdag 5. februar 2009

" #%&* BUSSER @#*#%&"

Bussene i stavanger er moderne busser med tålig god benplass og en fresh grønn farge. De har nettop utviklet buss parken med noen dobbeldekkere, busskurene er det heller ingen ting og utsette på, sånn stort sett. Itilleg har de et busskortsystem som er elektronisk hvor du holder kortet foran en kortleser, det kan minne litt om de man finner i litt over middels fancye skibakkene. dette var den lyse siden av saken. men sim vi alle vet finnes det vanligvis to sider av en sak.


nå vil jeg fortelle litt om den andre siden, den mørke siden, den iriterende og frustrerende siden. for det første kan det virke som om mange av sjoførene har tatt lappen over postkorrespondanse, ett tilbud som de tilfeldigvis kom over på en liten annonse på hjemmets nettsider. det har hendt ved flere tilfeller att bussen regelrett har hoppet opp på fortauskanten og tatt en god bit av busskuret som en sulten hammerhai.

Ved andre anledninger skjer det at bussen enten kommer 3 minutter før ruten og kjører før du har fått med deg att den i det hele tatt har vert der, dette senarioet ender vanligvis med att man må vente til neste buss kommer, det er vanligvis da det begynner og regne. Eller så hender det at bussen bare er sein, veldig sein. gjennomsnittlig mellom 15 og 30 minutter. Dette gjør ofte at man kommer forsent til jobb eller kino eller en date eller lignende. det er ofte at det begynner og regne i disse scenarioene også, sammenlignes med at hovedrollen i en skrekkfilm bestandig springer opp trappa i stedet for ut døren når morderen kommer. hvis man da er så uheldig att man prøver og kommentere til sjofføren att "hallo din satan du e sein!!! " så rissikerer man og bli fysisk hevet av bussen... på sammen måte som man hiver en litt ekkel søppelsekk...


konklusjon :sangen en bussjoffør en bussjoffør.... som man vanlig vis hører barneskoleklasser synge på tur, er bare løgn. eller så er det ingen som er bussjoffører.


ps: hvis det er noen som er busssjofør og føler seg såret av dette innlegget så er det ikke personlig ment, men heller ikke mitt poblem...


klem fra meg

2 kommentarer:

  1. Du er en buss, du er en buss. Du er stooor og gul og du har fire hjul :) Du er en buss! :D

    SvarSlett
  2. hahaha ja gule bussa e fine bussa

    SvarSlett